tag:blogger.com,1999:blog-2995797566143484050.post221751424448396930..comments2024-03-04T21:04:37.407+01:00Comments on Miód i pieprz: pasztet z czerwonej fasoliRobert Stolp Banachhttp://www.blogger.com/profile/12398299082192341475noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2995797566143484050.post-84419813654453608172016-07-08T11:33:11.195+02:002016-07-08T11:33:11.195+02:00Bardzo się cieszę, że zaczęto robić bezmięsne wers...Bardzo się cieszę, że zaczęto robić bezmięsne wersje różnych popularnych dań, jak właśnie pasztetów czy kotletów :) Nie każdy może sobie pozwolić na kupowanie kurczaków z ekologicznego chowu ;) Chociaż z drugiej strony np. soi też nie powinno się jeść zbyt często.<br />W każdym razie na pewno przepis wypróbuję :)Szybka Pizzahttp://www.szybkapizza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2995797566143484050.post-91151261191076985482016-06-19T15:36:27.984+02:002016-06-19T15:36:27.984+02:00bo kto powiedział, że pasztet to musi być z mięsa ...bo kto powiedział, że pasztet to musi być z mięsa :)Szablony Allegrohttp://szablonyallegro.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2995797566143484050.post-27878984428945040222016-06-17T09:10:49.632+02:002016-06-17T09:10:49.632+02:00Bardzo ciekawy przepis, pozdrawiam :)))Bardzo ciekawy przepis, pozdrawiam :)))metabo hc 300http://twoje-narzedzia.c0.pl/2016/06/13/metabo-hc-300-czyli-lekka-i-kompaktowa-grubosciowka/noreply@blogger.com